2012. november 14., szerda

Vichy Idéalia Smoothing and Illuminating Cream review


"IDÉALIA bőrkisimító és ragyogást adó arckrém. Kombucha tea-kivonattal. A Kombucha aktív összetevők egyedülálló kombinációja (AHA-sav, vitaminok, probiotikumok, polifenolok), melyet lehetetlen mesterséges körülmények között előállítani. A Vichy Idéalia arckrém láthatóan kisimítja a ráncok megjelenését. A bőr textúrája finomabbnak tűnik. Újraébreszti az arcbőr természetes ragyogását. A bőr ragyogyó, lágy, rugalmas és üde. A bőr öregedés, a stressz és a fáradtság jelei ellen. A Vichy Idéalia arckrém érzékeny bőrre is alkalmazható. Hipoallergén. Bőrnyugtató - és erősítő hatású Vichy termálvízzel. Paraben-mentes."


"Transform the quality of your skin with the Vichy Idealia Smoothing and Illuminating Cream for Normal to Combination Skin, a balancing formula that evens and refines the complexion.The complexion is more radiant thanks to natural Kombucha from Ceylon black tea concentrated at 3%, which refines and promotes vitality. A combination of smoothing AHAs, polyphenols to boost micro-circulation and vitamin B ensure healthy-looking skin. With the Vichy Idealia cream skin looks and feels more even, refined, radiant and smooth, with a boost in moisture and softness. Fresher, healthier and more youthful - it's your ideal skin."


Ezt a krémet még a szeptemberi Glossybox-ban kaptam, így már jó ideje használom. Szeretem az ilyen letisztult csomagolásokat. Minden információt megtalálunk a dobozon, így a krémre már nem kell semmit összezsúfolni. A doboz elején már azonnal fel van tüntetve, hogy a krém nem tartalmaz parabénokat. Szerintem ez sokaknak jó hír, bár számomra egyáltalán nem lényeges.


I get this cream in the September Glossybox so I use it for a while. I like this simple look. We can find every details on the box so they don't need to squeeze on the cream. They write the front of the box that this product is paraben-free. Maybe a lot of people interest in these things, but I'm not really care of it. 


Az összetevőket a doboz alján találjuk. You can find the ingredients on the bottom of the box. I copied it from an Hungarian website, called 'Cream mania'. This site is really useful if I search for some ingredient or product.


Na és akkor a lényeg. A krém színe a kis tégelyben halvány rózsaszín  de így szétkenve a kezemen már inkább fehérnek látszik. Amint beleszagolunk a dobozba már érezhető, hogy ez egy rendkívül frissítő termék. Az illata csodás, engem főleg virágillatra emlékeztet, szerintem rózsára hasonlít a legjobban. Miután felkenem, még lehet érezni egy darabig, de egyáltalán nem zavaró, főleg, hogy nem egy tömény, nehéz illat. A képen is látszik szerintem, hogy egy könnyű, gyorsan beszívódó és lágy krémről van szó. Maximum 2-3 perc kell neki míg beivódik, de 2-3 óra múlva is érzem, hogy milyen friss tőle az arcom. A leírtak szerintem teljesen fedik a valóságot, az egész arcbőröm simává, lággyá és puhává válik tőle.

Nekem a normál-kombinált bőrre valót küldték, hiszen ezt adtam meg a profilomban (és ennek nagyon örülök), de van belőle szárazz bőrre való is. Estére nem ezt szoktam felkenni, mert inkább egy nappali krémnek gondolom. Nagyon megszerettem ezt a kis terméket, éjjel-nappal simogatom az arcom, hogy érezzem milyen puha. Egy 15 ml-es mintát küldtek, az eredeti kiszerelés 50 ml. Lehet, hogy nincs szükségem arra, hogy kisimítsa a ráncaimat (eleve nincsenek), de ettől független jól érzem magam tőle és az arcom is, szóval.. kell ennél több? :)

 • kiszerelés: 50 ml
 • ár:  7000.- | kedvezmény: 5949.- (link)
 • újravenném: igen, annak ellenére is, hogy drága


Now we finally come to the most important part. The cream's color is a really pale pink, but when you lubricate on your skin it will be white. If you smell in the bottle you can feel that this product is so fresh! The scent is brilliant. It's remind me to rose but actually I can't decide what scent is it. After I lubricate to my face I can smell it for a while but it's not disturb me because it isn't a heavy or spicy scent. I think you can see it on the picture that this cream is really light, fast absorbing and soft. It takes max 2-3 minute to absorb but I can feel the fresh for 2-3 hours! I think that what they promise is absolutely true! I simply feel that my face will be smooth and softness. 

They send me the one for normal to combination skin because I wrote it in my profile. I always use this product for daytime because I think it's more daily than nigthly. I really love this cream. I caresses my skin all the time and I feel how soft is it. I got a 15 ml sample but the original product is 50 ml. Maybe there is no necessary to use this one because I haven't got any wrinkles but I feel happy myself and my skin as well with this cream... so what's more? :)

 • product: 50ml
 • price: 22£ | discount: 18.70£ (link)
 • buy again: yes, even though it is very expensive

I'm sorry if my English is not perfect, but I need to practice it. I will write every post in English too.Használ valamelyikőtök Vichy termékeket?
Milyen arckrémet használtok télen?

Are you use Vichy products?
What kind of daily cream you use in winter?

Kiss, Dotty ♥

4 megjegyzés:

 1. Tényleg nagyon fini illata van :)
  Nagymamám használja, és neki is bevált.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem az idősebb korosztály (akiknek eleve ki van találva) nagyon szeretné ezt. kár, hogy ennyire drága :/

   Törlés
 2. Tök jól hangzik, kár hogy ilyen drága. Hasonló krémet elfogadnék fiataloknak is, ami ilyen termálvíz alapú és könnyű. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen én is, bár nem hiszem, hogy sokat ront rajtunk a ránctalanító krém :D

   Törlés

Szia! Köszönöm a hozzászólást, nagyon örülök, hogy írtál! Amint tudok, válaszolok rá. Legyen szép napod! :)
Puszi, Dotty ♥