2013. január 9., szerda

Dotty’s look

keep-calm-and-look-at-me-146

Sziasztok! A mai bejegyzés kicsit különlegesebb lesz a tipikus divatos postoktól, ugyanis ebben a saját öltözködési stílusomat mutatom meg nektek. Remélem tetszeni fog :)

Hello! Today's post will be a bit more special from the typical fashion post, because in this I’ll show you my own look. I hope you will like it :)

WINTER LOOK

winter look
 
 

Általában ha megveszek egy jó kabátot, egészen addig hordom amíg már szét nem málik. Ebben az évben muszáj volt egy újat vennem, mivel otthon hagytam a régit. Alig találtam magamra, mert nagyon drágák a nagyobb méretek. Már majdnem feladtam, de végül az F&F-ben találtam egy 2 gombsoros fekete kabátot, ami tökéletesen megfelelt az igényeimnek. Ehhez a szetthez most egy bézs színű kötött sapkát, hozzátartozó sálat és egy hosszúújjú kesztyűt választottam. A táskám a szokásos vállon átvetős, barna, rohangálós. Az egyetlen ami talán nem illik az összképbe, az a cipőm. Jelenleg egy fekete, béléses kosaras cipőm van. Sajnos ezen a téren még nem tudtam megváltozni, bár néhanapján felveszem a szintén bézs színű wedge sneaker-em. Tervezek még beruházni egy fekete, vagy barna lapos, béléses csizmára.

Usually when I buy a good coat, I wear out until it bust. This year I had to buy a new one because I left the old one at home. Really hard to find a good one for me because they’re very expensive in the larger sizes. I almost gave up but in the end I found a black jacket with two buttons, which perfectly met my needs in F&F. I’m matching this with a beige knitted hat, scarf and a long-sleeved gloves. I chosen for this a brown, big, shopping bag. The only thing that doesn’t fit into the look is the shoes. Currently, I’m wearing a black, lining, basketball shoes. Unfortunately, in this area I couldn’t change, even though sometimes I also wear my beige wedge sneaker. I’m planning to buy a brown or black, lining boots.

AVARAGE LOOK

avarage look
 
 

A mindennapokban általában így öltözöm. Színes, disney, feliratos, vicces, nyomott mintás pólókat szoktam hordani narancs, kék vagy fekete nadrággal. Az időjárástól függően a balerinát, a kosaras cipőt és a fűzős zárt cipőmet (amit nem tudok máshogy elmagyarázni :D) szoktam váltogatni. A táska még mindig marad a jól bevált barna pakolós. Voltak egy páran akik azt mondták, hogy gyerekes amiért ilyen felsőket hordok, de én ezekben érzem jól magam. Úgy gondolom inkább a felsőrészemre, mint az alsóra terelődjön a tekintet, az ilyen pólókkal ezt biztosan el tudom érni.

I usually dress like this in everyday life. I used to wear colorful, disney, inscribed, funny, printed t-shirts with orange, blue or black jeans. It depends on the weather how I change my shoes but generally I wear a ballerina, a basketball shoes or a black flat. In case there is still the good, old, brown, shopping bag. There have been a few people who said that I look so childish in these t-shirts, but I feel good in these. I think if I wear these t-shirt people will see more of my top than the bottom and this is the aim.

CASUAL LOOK

casual look


Ha kikell öltöznöm, például moziba vagy színházba, akkor általában nadrágot veszek fel, valamilyen csinosabb pólóval, blézerrel és egy kisebb, elegáns táskával. Ha party-ba, ballagásra vagy szalagavatóra megyünk akkor viszont szoknyát szoktam felvenni. Általában A-vonalút és szív kivágásút választok, mert a testalkatomhoz ez áll jól. Ha fel is veszem a magassarkút, biztos van nálam váltás, mert kb. 10 perc alatt kinyírja a lábam, mostanában már nem is próbálkozom velük. A kiegészítőket a ruha vagy a póló színéhez választom és mindig van rajtam egy jó nagy gyűrű, sok-sok karkötő és egy szép, hosszú nyaklánc.

If I have to dress casually, for example we’re going to the cinema or theater, I usually wear a jeans with a prettier blouse, blazer and a small, elegant bag. If I’m going to a party, graduation or prom I always wear a dress. In general, I wear an A-line and heart-cut dress because it’s fits my body shade. If I wear a high-heels I always carry a flat one because the high is kill my legs in 10 minutes, nowadays I don’t even try them. The accessories always match with my dress or the shirt color that I'm wearing and usually I wear a big ring, lots of bracelets and a nice, long necklace.

 

Mit gondoltok a stílusomról?
Ti milyen ruhákat viseltek?

What do you think of my style?
  What clothes are you wearing?

4 megjegyzés:

 1. Nekem bejönnek a színes pólók, bár nagyon kedvfüggő, hogy felveszem-e vagy sem.
  Magassarkú téren azt tudom ajánlani, hogy próbálj egy olyan cipőt, aminek 4-5 cm-nél nem nagyobb a sarka, és az is vastagabb, illetve legyen kis pántja is a cipőnek, ami tartja a lábadon. Meg persze bele kis zselés talpbigyó. Azok kényelmesek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi a tippet Verus, de sajnos azokat sem tudom hordani. a különbség csak annyi, hogy nem 10 perc, hanem fél óra :(

   Törlés
 2. a zombis póló *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. már csak egy Iron Fist zombis magassarkú hiányzik hozzá (persze ha tudnék benne menni) :D

   Törlés

Szia! Köszönöm a hozzászólást, nagyon örülök, hogy írtál! Amint tudok, válaszolok rá. Legyen szép napod! :)
Puszi, Dotty ♥