2013. január 10., csütörtök

follow me

follow-me

Sziasztok! Azért írom ezt a kis összefoglaló bejegyzést, mert így 3/4 év távlatából is még mindig azt látom, hogy nagyon sok emberhez nem jut el a frissítés. Most összeszedtem, hol találtok meg és hogyan értesülhettek mindenről.

Hello! I write this little summary because I can still see that a lot of people don’t see my updates. Now I gathered, that how and where can you find everything.

OLDALSÁV / SIDEBAR

követes3

Amint láthatod a blogon minden követési módot megtalálsz az oldalsávban. Ez a legegyszerűbb módja, hogy elérd a többi oldalt, ahol regisztráltam a bloggal.

As you can see, you can found all the way up the sidebar. This is the easiest way to reach the other side where I registered my blog.

GOOGLE FRIEND CONNECTION

követes5 követes4

A Google Friend Connection-ön keresztül többféle követési módszer is lehetséges. Vidd az egeret a “Join this site” menüpontra, ezután meg fog jelenni egy másik ablak, ahol az alábbi felhasználókkal tudsz követni: Google, Twitter, Yahoo, AIM, Netlog, OpedId.

In Google Friend Connection there’s more following options are possible. Take the mouse to the "Join this site" menu item, then will appear another window, where you can follow with this users: Google, Twitter, Yahoo, AIM, Netlog, OpedId.

FACEBOOK

követes6

követes

Ha inkább a Facebook oldalról szeretsz eljutni a blogra, akkor a lájk után vidd az egeret a “Tetszik” gombra, majd jelöld be a '”Mutatás a hírekben'” opciót, így mindig értesülhetsz az újdonságokról. Kérlek titeket ezt a lépést semmiképp ne hagyjátok ki! Ha még nem lájkoltad, de szeretnéd követni a Facebook oldalt, akkor csak kattints az oldalsávban lévő kis ikonra, vagy erre a linkre: https://www.facebook.com/MuccuussLife

If you rather like to get to the blog from Facebook, after you liked the page, take the mouse on the "Like" button, then select the '"Showdown in the News'" option so you can always see the news. Please don’t miss this option! If you didn’t like it yet just click on the small icon in the sidebar or on this link: https://www.facebook.com/MuccuussLife

TWITTER

követes6

Ha a Twitter-ről szeretnéd elérni a blogon. Nem kell mást tenned, mint rákkatintasz erre linkre: https://twitter.com/muccuuslife , vagy az oldalsávban található kis ikonra, majd a “Követés” gombra.

If you want to follow my blog from Twitter. All you need to do is to click on this link: https://twitter.com/muccuuslife, or the small icon in the sidebar, and then click on the “Follow” button.

BLOGLOVIN

követes6

követes5

Igaz nem régóta, de már a Bloglovin-on is megtalálsz. A követési módszer pontosan ugyanaz mint a twitter-nél, csak kattints az oldalsávban az ikonra, vagy az alábbi linkre: http://www.bloglovin.com/blog/3778729/muccuuss-life, ezután pedig a “Following” gombra.

Though not long, but you can found me on Bloglovin. The tracking method is exactly the same as with Twitter, just click the icon in the sidebar or the link below: http://www.bloglovin.com/blog/3778729/muccuuss-life, and then on the "Following" button.

INSTAGRAM

követes6

Ha nem rendelkezel Instagram felhasználóval, csak kattints a kis ikonra, vagy az alábbi linkre: http://statigr.am/muccuus. Ez egy olyan oldal, ahol regisztrálás nélkül is megtudod nézni a képeket.

If you don’t have an Instagram account, just click on the little icon or the link below: http://statigr.am/muccuus. This is a site where you can look the images without registering.

FORMSPRING

követes6

Ha pedig bármi kérdésed van akár a bloggal, akár személyes dolgokkal, írj nyugodtan az oldalsávban megtalálható Fromspringen keresztül vagy ezen a linken: http://www.formspring.me/muccuus. Amint tudok, mindenképp válaszolok a kérdésedre.

If you have any questions regarding either the blog, or personal things, please feel free to ask me on Formspring, what you can found in the sidebar or on this link: http://www.formspring.me/muccuus. I’ll answer to your question as soon as possible.

 

Remélem így már mindenki értesül a frissítésekről!

So I hope this way everyone will informed about the updates!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Köszönöm a hozzászólást, nagyon örülök, hogy írtál! Amint tudok, válaszolok rá. Legyen szép napod! :)
Puszi, Dotty ♥