2013. február 20., szerda

mua lipstick – shade 07

DSCF0971

Sziasztok lányok! Erről a MUA rúzsról már szerettem volna régebben is írni, de csak most jutottam el odáig, hogy a képekből bejegyzés is szülessen :)

Hey, girls! I have wanted to write about this MUA lipstick for a while, but I just got around to write a post from the pictures :)

DSCF0972

A csomagolás a szokásos egyszerű, de elegáns fekete borítás, ezüst betűkkel. Én szeretem ezt a kivitelezést, annak ellenére, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat és gyorsan is karcolódik. Az információkat a kupakon találjuk meg, egy fehér matricán.

The packaging is the usual simple but elegant black with silver lettering. I love this construction, even though it collects fingerprints and scratches too quickly. You can find the information on the cap, on a white sticker.

DSCF0975

Ahogy a képen is látszik a csomagolás aljánál lévő kis tégelyt le lehet tekerni, amiben a rúzshoz igazodó szájfényt találunk. A rúzsnak nagyon szép pirosas, korrallos színe van, ami apró mikrocsillámokat tartalmaz, bár ez a felvitel után nem látszik.

As you can see on the picture at the bottom of the pack is a small jar what can be roll down, and you find a lipgloss in there which suited with the lipstick. The lipstick has a very nice reddish, coral colour, with micro glitters in it, although it isn’t visible after the application.

DSCF1032DSCF1026

A textúra nagyon krémes, könnyen kenhető és mivel nem egy feltűnő szín, így tükör nélkül is bátran felmerem kenni. A rúzst a Superdrug nevű boltban vettem, 1 £-ért (360.-), összesen 3,8g terméket tartalmaz, kicsit karamellás illata van és az íze sem kellemetlen. Egyenletesen kopik, egy ivást még kibír, de az étkezést már nem.
Nagyon szeretem ezt a rúzst és talán ez az egyetlen amit bármikor felmerek kenni, nincs olyan kellemetlen érzésem, hogy “úristen, mindenki a számat nézi”.

The texture is very creamy and easy to spread, and it isn’t an eye-catching color, so I feel free to apply without a mirror. I bought the lipstick in Superdrug for £1, the total product contains 3.8g, it has a little caramel scent and the flavor isn’t unpleasant. The lasting is normal, it bear with the first drink but disappeared after the first meal.
I really like this lipstick, and maybe that's the only lipstick that I wear with brave, because there isn’t an uncomfortable feeling that "oh my God, everyone is looking at my mouth."

 

Nektek van MUA rúzsotok?
Mi a véleményetek róla?

Do you have MUA lipstick?
What do you think about it?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Köszönöm a hozzászólást, nagyon örülök, hogy írtál! Amint tudok, válaszolok rá. Legyen szép napod! :)
Puszi, Dotty ♥