2013. október 13., vasárnap

glamour napok '13 ösz | videó


Sziasztok! Jó ideje nem volt már semmilyen aktivitás se a blogon, se a youtube csatornámon. Szeretnék őszinte lenni veletek, ezért remélem meg fogjátok érteni a döntésem. Valószínűleg ezt a blog platformot le fogom állítani és inkább a youtube felé kacsintgatok, mert az jobban összeegyeztethető a mostani életemmel. Nem mondom, hogy soha nem fogok újra írni nektek, de inkább gyertek át ti is youtube-ra, hiszen ugyanúgy lesznek tesztek, kedvencek, sminkek, tagek és sok más videó is, a különbség csak annyi, hogy nem olvastok hanem néztek! Az újdonságokról leghamarabb pedig a facebook oldalamon tudtok értesülni, érdemes azt is követni, hogy minél hamarabb láthassátok az új videókat! 
Remélem ezért senki nem fog elpártolni tőlem, sok-sok szeretettel várlak titeket a videóimban, remélem ott is aktívan komenteltek majd, akár kritikát, akár pozitív dolgokat!

A kihagyás után első videót, már meg is tekinthetitek a csatornámon, ami nem másról, mint a 2013-as őszi Glamour napok zsákmányomról szól. Jó szórakozást!

Dotty

4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Ne haragudj, hogy itt írok, de a blogomnál épp Halloween Weeks van, és találsz ott egy játékversenyt, amin te is nyugodtan részt vehetsz, örülnék neki :) Bővebb információkat itt találsz: http://cuterreal.blogspot.hu/2013/10/halloween-weeks-511.html Puszi: Iza

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm, hogy szóltál! érdekesnek hangzik :)

   Törlés

Szia! Köszönöm a hozzászólást, nagyon örülök, hogy írtál! Amint tudok, válaszolok rá. Legyen szép napod! :)
Puszi, Dotty ♥