2012. november 13., kedd

ÚJRAKEZDÉS

Sziasztok drága, egyetlen követőim! 


Tudom eltűntem nem kis időre és még csak életjelet sem adtam magamról. Ennek az oka pedig az, hogy nem éreztem úgy, hogy ezt most bírom folytatni. Mindennap fáradtan estem haza a munkából és ilyenkor az ember lányának se ereje, se kedve nincsen semmihez. Csoda, ha 8 óráig fent bírok maradni. Nos úgy döntöttem elég ebből a tunyulásból és legalább arra legyen erőm amit szeretek csinálni. Természetesen ez csak egy hobbi, de akkor is jobb érzés mikor úgy kelsz fel reggel, hogy izgulsz hányan nézték meg vagy kommenteltek a bejegyzésedhez. 
Szeretném ezt újra érezni, úgyhogy visszatérek.


Persze lesznek változások, amiket szükségszerűnek, de még ésszerűnek tartok. 

 • Az első változás egy nagyon kis apróság lesz, mégpedig, hogy ezentúl Dotty néven fogok válaszolni. Az angolok nem bírják kimondani a nevem, ezért természetesen Dorothy-nak fordítottam nekik, amit viszont túl hosszúnak találtak. Már rengetegen rászoktak az ismerőseim közül is, és én is nagyon megszerettem. Persze ettől független aki Muccuus-ként szeretne hívni, nyugodtan! :)
 • Ilyen lesz például az is, hogy nem fogom nektek megígérni, hogy mindennap lesz post, sőt biztosan nem (de nem jelenti, hogy nem fogok próbálkozni). Ez sok mindentől függ, például kedv, energia, magánélet, ötletek, internet gyorsaság, szóval nem lesz heti 7/7 bejegyzés.
 • A másik ilyen változás, hogy az "órarend", amit otthon próbáltam betartani, természetesen felborult ahogy kijöttünk ide Angliába. Ezen azt értem, hogy nem határozom meg, hogy melyik nap milyen témában írok, viszont a heti bejegyzések között nem lesz két ugyanolyan téma. Remélem lehet érteni :)
 • Az oldalsávba mindig kifogom rakni, ha valami új dolgot tesztelek, így amit a legtöbben kértek, az fog először bejegyzésbe kerülni. A kéréseteket bárhol jelezhetitek (komment, facebook, email), hiszen mindenhol látom, így biztosan eljut hozzám. Már most is láthattok kint egy listát, nyugodtan válogassatok kedvetekre.
 • A végső nagyobb változás pedig, hogy belevágok angolul is írni a blogot. Remélem, hogy ez nem fog sok embernek problémát okozni, mivel tudom, hogy vannak akik nem szeretik ha az emberek keverik a két nyelvet. De van pár külföldi ismerősöm akik szívesen olvasnák a blogomat, ezért ennek mindenképp szeretnék eleget tenni. Persze megpróbálom majd minél igényesebben tálalni, hogy ne keveredjen annyira össze. Ezt a bejegyzést még nem fogom angolul leírni, hiszen elsősorban ezek a változások az eddigi, magyar követőimnek szólnak.

Köszönöm szépen, hogy még ebben az időszakban is kiálltatok mellettem és annak különösképpen örülök, hogy nem csökkent, hanem egyenesen nőtt az olvasók száma, míg távol voltam. Többen is megkerestetek Facebook-on üzenetben és érdeklődtetek mi hír van felőlem, ami szintén nagyon jól esett. Remélem ez továbbra is így marad és velem tartotok a következőekben is.

Puszi, Dotty 

18 megjegyzés:

 1. Már vártalak, jó lesz megint olvasni ^-^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm Dii, örülök, hogy a kezdetektől velem vagy :)

   Törlés
 2. Jó az új név is, és várom az új bejegyzéseket :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen :) én is várom az újdonságot, remélem nem múlik el hamar :)

   Törlés
 3. Gyere és csináld! Nagyon helyes. Néha én is elúszok a dolgaimmal,de ki nincs ezzel így?Nem is kell minden nap post,én is ezt vallom. Főleg amíg hobby és van más dolga is az embernek. :)
  Üdv újra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen! teljesen igazad van és erre nekem is rá kellett jönnöm :)

   Törlés
 4. Reméltem hogy visszatérsz :) Nagyon szeretem a blogod, és alig várom, hogy újra olvashassam :) Én kifejezetten örülök, hogy angolul is lesznek a postok, mert érettségizi készülök és amit lehet angolul olvasok nézek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh hát köszönöm, azért az én angol tudásom az egy rakás kaki. sajnos nem tudom használni a nyelvtant, így lehet nem is mindig vagyok érthető. az angolok szerencsére értik amit mondani akarok, mert angolok, de nem tudom ezzel mások hogy vannak :) mindenesetre olvasd nyugodtan, csak ne tanulj el belőle semmit :D hehe.

   Törlés

Szia! Köszönöm a hozzászólást, nagyon örülök, hogy írtál! Amint tudok, válaszolok rá. Legyen szép napod! :)
Puszi, Dotty ♥